Těstoviny s tuňákem a zeleninou
Ivana
Doba přípravy
85 minut
Obtížnost

Těstoviny s tuňákem a zeleninou

Těstoviny s tuňákem a zeleninou
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

2 konzervy (á 135 g) tuňáka v oleji
25 dkg syrových těstovin
1 středně velká cibule
sůl podle chuti
2 malé konzervy zeleniny bonduel mexiko
Reklama

Postup přípravy

Na pánvičku vyndáme tuňáka a přilijeme olej z jedné konzervy. Přidáme nakrájenou cibulku, zeleninu a orestujeme, aby cibulka změkla.
V osolené vodě si uvaříme těstoviny. Hotové scedíme a smícháme se směsí z pánve. Můžeme přisolit a popřípadě přidat ještě olej z druhé konzervy.

Počet porcí
4 porce

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Janka (neověřeno)
22. 2. 2013 10:21:29

Dobrý den, máte super recepty! :-) Je možné tam dát třeba i mraženou zeleninu nebo prostě jinou než je tahle mexiko bonduel? Děkuji za odpověď.;-)

cuca (neověřeno)
9. 9. 2012 09:04:47

Dobrý den,

strašne ráda bych se podělila o můj recept. Testoviny s tunákem

Potřebujme: střední cibulku, 2 konzervy tunáka, kečup, a asi půl kelímku smetany na vaření, bazalku.

Cibulku nakrajíme a na masle ji sesklovatíme přidáme tuňáka trochu kečupu vážne jen trochu půl kelímku smetany a bazalku.

Je to lehké rychlé a strašne dobré !!!!

Věrka123 (neověřeno)
27. 6. 2008 08:16:53

Ahoj Jani, já jsem jenom reagovala na nějaký recept, takhle ve foru,,kecacím,,. Jinak recept jsem tam nepsala. To byla jenom taková připomínka na nějaký recept, ale už nevím jaký. Ty máš podobný chutě jako já a mně to chutná. Na dnešek mám ještě zbytky a už jsem měla vymyšlený jídelníček na víkend, ale ta hlava. Tak budu muset zase zkoumat v lednici, případně v mrazáku. Maso s ovocem taky nemusím, ale se zeleninou to je něco jiného, to můžu, to mně pasuje. Věrka.

Jana H. (neověřeno)
27. 6. 2008 07:28:19

Ahoj Věruš, tak to někdy zkusím, jsi hodná, žes to napsala, budu hledat. Víš já otevřu ledničku a zkoumám, co by se k sobě hodilo či nehodilo, a tohle jsem doma měla, tak jsem to uvařila.Takhle vznikají ty mé recepty, otevřu ledničku a přmýšlím, co by kdyby...... Věruš já nemám ráda maso s ovocem. To moje chuťové buňky neberou. Zdravím Jana H.

Věrka123 (neověřeno)
26. 6. 2008 19:21:10

Jani já už jsem to tam někam psala. U nás v práci kolegině, dělala těstovinový salát z moravanky a trochu majolky, pepř a kdo má rád ještě jiné koření a byl dobrý, tak si to někdy zkus. Vlastně bych řekla, že to je takový bramborový salát, ale z těstovin. Ahoj Věrka.

Jana H. (neověřeno)
26. 6. 2008 17:34:32

Dnes jsem potřebovala rychlý oběd, tak jsem si udělala těstovinový salát se zeleninou. Maso jsem neměla, tak byl bezmasý, ale moc dobrý. Dala jsem rajčata, okurku, pórek, na konec trochu majolky, balkán a sušený česnek a nemá chybu. Neřekla bych, jak je to sytý. Jana H.

Terča (neověřeno)
12. 3. 2008 12:12:51

Dobrý den Ivanko, tak jsem dnes vyzkoušela další váš recept a to tyhle těstoviny s tuňákem a mexickou bonduel.Byly vážně dobré a recept je jednoduchý, tak jsme se doma dohodli, že je budu dělat častěji=)Ale chtěla jsem vás poprosit, jestli máte čas a mohla byste sem přidat ještě nějaké velikonoční recepty. Velikonoce se blíží a já budu něco péct tak bych byla ráda za inspiraci, ale jestli to není možné, tak nevadí. Mějte se hezky!

Věrka123 (neověřeno)
29. 2. 2008 08:48:44

Tak už jsem zase všechno viděla a moje chuťové buńky jsou pořádně namlsaný. Moc se mě to všechno líbilo a hlavně je to všechno dost rychlý a hlavně dobrý. Všechno sice znám, ale ráda se dívám jak jste šikovná. Hezký den. Věrka.

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.