redesign ekucharka.net --> videokucharka.cz

Ekuchařka.net se mění na Videokuchařka.cz

Mílí kuchaři a kuchařky,
od založení naší internetové kuchařky v roce 2007 již uplynulo 14 let. Po celou tuto dobu přináší náš web jen ověřené videorecepty.

Čas od času se každý web dostane do fáze, kdy se potřebuje posunout zase o kousek dále. Na naší videokuchařce nastala tato doba právě nyní. Kompletně jsme změnili naší doménu z té původní ,,ekucharka.net,, na novou ,,videokucharka.cz,,

Celému webu jsme změnili design a doplnili několik nových praktických funkcí.
Jedná se například o funkcni našeptávač, která Vám umožní snadnější vyhledávání receptů. Dále přibyl zrychlený video náhled celé přípravy receptu.

S novým vzhledem otevíráme další kapitolu naší videokuchařky. Jako doposud Vám budeme dodávat jen kvalitní ověřené recepty ve formě názorných videoreceptů.

Těšíme se na Vaší přízeň
Ivana a Jarda Malatincovi

 

Komentáře

Také dost nechápu část "Forum", co to tu vůbec dělá? Vždyť to v podstatě s videokuchařkou nemá nic společného.🤔☹️

Fórum má společnou věc s kuchařkou a to jsem já, Protože nemůžu diskutovat nejenom  s děvčaty  na webu, tak jdeme na fórum. Trápí Vás stále ty Vaše receptíky ? Napište, já to přepošlu administrátorovi, já stránky netvořím. Klidný předvánoční čas . Ivana M

Ano, už chápu. Možná u Vás na pokecu to žije, ale třeba v "dotazech a připomínkách k webu ekucharka.net", není ani jeden příspěvek.

Jinak co se týká mých receptů, tak těch se to ani tak moc netýká, protože jsem si je sám v seznamu vyhledal. Spíš je mi líto, že tu nejsou recepty ostatních, občas jsem tam něco zajímavého našel a pak uložil do oblíbených (o to jsem mimochodem přechodem na nový web také přišel). Už tehdy jsem měl požadavek, jestli by nemohlo být vyhledávání i podle jména autora receptu. Protože když mne recept zaujal, chtěl bych se podívat i na jeho další recepty. No, a když už jsme u toho, tak oblíbené také nefungují, takže i když něco do oblíbených dáte, stejně to nejde zobrazit. Tak to je asi to co mne nejvíc trápí.

Dobrý den, Gregušo,
forum je pozůstatek toho jak to bylo v minulosti. Stále tam probíhají diskuse i když nejsou na první pohled vidět.
Co se týče receptů ostatních, tak jich bylo opravdu jen pár (nižší desítky) a aktuálně web videokucharka.cz vedeme jako databázi našich videoreceptů.
Mě označována oblíbených receptů bez problému funguje. Jediné co, tak počítadlo receptů v profilu má trochu zpoždění ale když označíte recept jako oblíbený, tak se v profilu zobrazí. U jakého receptu máte problém s označením?

Chtěl bych Vás upozornit na to, že tento web je web nadšenců a není to web, který děláme na fulltime. 

Jarda

Dobrý den, děkuji za odpověď.

Bohužel já mám s oblíbenými špatnou zkušenost. V profilu není položka "moje recepty", tak jsem to chtěl vyřešit tím, že jsem si ty své recepty vyhledal v seznamu receptů a označil jako oblíbené. V profilu se mi sice objevilo 31 oblíbených, ale po rozkliknutí se nic nezobrazí.

Dokud fungovala stará verze webových stránek, tak to tu žilo a myslím, že byly i velice populární  a hodně navštěvované. 🙂

Nové stránky "jsou v provozu" už více jak dva roky a dosud nejsou plně funkční, ☹️ takže tím pádem je to tu v podstatě mrtvé.😭 Je to veliká škoda, protože jsem je navštěvoval velice rád. 😢 Ach jo!!!

Dobrý den, Gregušo,
nechápu to ,,haterství,, z Vaší strany i když je to v dnešní době asi standard. 
Zajímalo by mě jaký způsobem dokážete odhadnout, že stránky byly dříve populárnější a více navštěvované?
Starý web nebyl vůbec optimalizován pro mobilní zařízení a jelikož je teď přístup z mobilních zařízení více jak 80% návštěvnosti, tak ponechání původního webu by byla sebevražda. Prohlížeče by nás přestaly indexovat a web by zanikl. Vy to vidíte jen jedním směrem. Změna se stát musela.
Web není mrtvý jelikož pokud by neměl návštěvnost, tak by již nebyl nadále v provozu a nenatáčeli bychom nové videorecepty.  Hodně se zaměřujeme na komunitu na sociálních sítích kam se hodně diskuse přesunuly.
Stránky rozhodně mrtvé nejsou.

Hezký den.
Jarda

Tak bohužel web https://recepty.ekucharka.net/  již delší čas už stejně nefunguje, kategorie "Recepty od čtenářů" také stále dosud není funkční a v mém profilu kategorie moje recepty také není. Takže jsem prakticky o své recepty přišel. :-(

Tak kategorie "Recepty od čtenářů" stále nefunguje a v mém profilu také stále chybí část "Moje recepty".  To, že se moje recepty neztratily jsem sice zjistil, ale....... Nacházejí se v části "Výpis receptů", tam jsem je také našel a protože v mém profilu ta část mých receptů není, chtěl jsem to obejít tím, že jsem si ty své recepty co jsem vyhledal, přidal do oblíbených. Bohužel to však také nefunguje, v profilu mám v oblíbených stále nulu. Takže zatím stále velké nic!!! :-(

Krásny dobrý deň všetkým.

Reagujem na vaše vyjádrenia ohľadom novej úvodnej stránky videokucharka.cz.

Som človek, ktorý tiež len nerád prijíma nové zmeny, je proste konzervatívny. V tomto prípade som však bola celkom milo prekvapená.

Na hlavnej domovskej stránke, na červenej lište si nájdem kategóriu, napr. medy -vyskočí mi tam bezinkový a pampeliškový med, čiže produkty, ktoré pani Ivana vyrobila. Nemôže mi tam predsa vyskočiť napr. medovicový med, pretože Ivanka ho nerobila. Je dôležité povedať, že sú tu len recepty, ktoré má odskúšané, natočené, skrátka recepty pani Ivany. Na tomto princípe pracujú všetky kategórie. Je to to isté, len tá ponuka kategórií bola umiestnená vľavo v jednom šíku.

Ako plus vidím to, že pod každou kategóriou máte aj najnovšie natočené recepty, to neprehliadnete. Pod každým receptom máte voľné pole pôsobnosti a môžete sa k receptu vyjádriť. Viete, podľa mňa ide len o to, či si dám tú námahu a kliknem na hlavnú stránku viackrát a snažím sa pozerať a čítať, či chcem len flegma buchnúť v rýchlosti na určitý recept. Podľa mňa tento systém ponúka viac inšpirácií a o to by nám kuchtíkom malo ísť.

Verte, či nie, zvyknete si, ak budete chcieť, recept, ktorý hľadáte si tu určite nájdete.

Mňa len zaráža, prečo je tu tak veľa kritikov a prečo sa so svojimi výtvormi, ak už varíte podľa pani Ivany nepochválite aj svojimi výsledkami prostredníctvom fotografií (teda okrem pána Gregušu)?

Milí kuchtíci, či kuchári,verím, že si na nové stránky zvyknete a budeme všetci spokojní. Prajem Vám veľa zdaru pri znovuobjavovaní novej stránky videokucharka.cz. Všetko dobré, Dorka. 

 

Dorko, nový vzhled stránek mi tak nevadí, jako spíš jeho funkčnost, která je zatím slabá. Chápu, že jsou zde recepty jídel, které uvařila paní Ivana, ale nechcete mi tvrdit, že paní Ivana za tu dobu neuvařila a tudíž sem nevložila žádný recept na nějaké ovocné knedlíky? Proč tedy vyhledávač nic nenašel? Jsem také zaregistrován na partnerském webu toprecepty.cz, který má podobný vzhled, ale tam vše funguje jak má, takže žádný problém.

Jinak, Dorko určitě jste si všimla, že už před časem z původního webu zmizel odkaz na stránky https://recepty.ekucharka.net/, kde máte své recepty také i Vy. Na můj dotaz proč, mi provozovatel odpověděl, že připravuje novou podobu webu a tam už budou recepty návštěvníků přímo jeho součástí. Zatím prý do původních stránek někam vloží odkaz na tyto stránky, ale to se však nestalo a zde v novém webu zatím žádné recepty návštěvníků nejsou. Kritizujete, že se návštěvníci nepochlubí svými výtvory, ale zkusila jste sem vložit nějaký svůj recept, zatím to nejde, že?

Dobrý den Gregušo,
pořád nás srovnáváte s toprecepty. Oni mají přes 40 000 receptů. My jen něco přes 1200. U nás nenajdete 60 variací toho samého. My se chceme odlišovat a cílit na něco jiného. 

ad recepty.ekucharka.net - není to tak rychlé ale tato kategorie bude součástí hlavního webu videokucharka.cz. Musíte mít ale trochu strpení zatím.
ad vyhledávání - Již je to vyřešeno. zkuste navštívit odkaz na jahodové knedlíky nebo si do vyhledávání napsat ručně https://www.videokucharka.cz/hledani?recept=jahodové+knedl%C3%ADky

PS: Zdá se mi, že každý má tendenci jen kritizovat :-( ani nevíte co to stojí za úsilí něco takového provozovat a plnit obsahem a poté čtete komentáře typu ,,slabá funkčnost,, :-(

Do budoucna se budeme snažit funkce přidávat a vylepšovat. Aktuálně vyřešeno vyhledávání a začne se zprovoznováním uživatelských receptů.

hezký den
Jarda

Prajem krásny dobrý deň všetkým.

Ospravedlňujem sa pán Greguša, vy ste mi položili otázku, ja som zatiaľ neodpovedala, nebola som totiž viac ako 10 dní doma dovolila som si vypnúť, to doslova aj telefón, net.

Takže odpovedám až teraz, pootvorením mojej komfortnej zóny, čo ja robím len veľmi nerada, vzhľadom na to, že virtuálny svet nemám rada. Neexistujem totiž na žiadnej soc. sieti, okrem - videokuchařka.cz, predtým ekuchařka.cz. Pozorovala som veľmi pozorne, ako pani Ivana varí a tak som si ukladala do osobnej pamäte všetko čo a kedy uvarí a veľa receptov som práve podľa nej skúsila a v rodine mali úspech, takže s vyhľadávaním konkrétnych receptov to už nebolo tak ťažké. Hoci som stránky ekuchárky pozorovala už od jej vzniku, to je v r.2008, až v prvých januárových dňoch roku 2013 som sa rozhodla zaregistrovať na tieto stránky s tým, že občas tu budem prispievať.

Podarilo sa. Takže ja viem, že asi jedny z prvých receptov boli práve -kynuté ovocné knedlíky, či jahodové tvarohové knedlíky. Preto si jednoducho na hornej červenej lište nájdem kategóriu Recepty a na jedných z posledných stránok nájdem práve tieto recepty. Alebo som si všimla, že pani Ivana začala variť s Pernerkou, takže som si vybrala kategóriu Pernerka a potom som sa už rýchlo zorientovala a našla trebárs bramborové knedlíky so švestkami. Prepáčte, ale mňa baví túlať sa týmito stránkami.

Ak by ste veľmi chceli prispieť svojim receptom a fotom, aj to sa dá. Skúste: Na červenej lište si zájdete do Fóra a tam máte tiež podkategórie: napr.: Sladké pečené. Tam som vložila recept - jablkovo-maková piškóta, alebo do podkategórie Obed do 30 min. som prispela receptom Gnocchi s lososom, paradajkami a poľným šalátom a tiež som si tam  vložila fotku. Takže aj tak sa dá, ak chcete a máte trpezlivosť.

No, ak sa Vám to pán Greguša nepáči, aj tu je pomoc - prispejte na stránky topreceptov.cz. a budete spokojný.

Ja mám proste tieto stránky rada a zostanem im verná. Ohľadom funkčnosti stránok sa vyjádril Jarda, ja mu verím a držím palce, aby svojou prácou administrátora doviedol tieto stránky k dokonalosti. Verím, že časom budete aj Vy spokojný.

Ďakujem Vám za to, že nevolíte príliš konfrontačný tón a dúfam, že príjmete môj názor, ako som ja prijala ten Váš .Prajem všetko dobré a veľa zdravíčka. Dorka.

 

Trvalý odkaz

Souhlasím se všema, co píší, že jim toto nové uspořádání nevyhovuje. Špatně se vše hledá a jsem nespokojená.
Škoda, že se to stalo.

Trvalý odkaz

Na ekucharka.net jsem chodila velmi ráda. Tento formát mi vůbec nesedí. Taktéž jsem hledala recept na ovocné knedlíky a byl to problém, nabízí to jiná jídla. Škoda měnit to, co pěkně funguje...

Jen tak mimochodem na partnerském webu toprecepty.cz mi na stejný dotaz vyběhlo 54 receptů a všechny na ovocné knedlíky, žádná Frankfurtská polévka. ? Také jsem se chtěl podívat na recepty čtenářů, ale zatím nic. 

Dobrý den,
chtěl bych upozornit, že nejsme toprecepty. My máme pouze recepty s rodinnými videorecepty. Každý uživatel na Topreceptech má svůj recept na kynuté knedlíky a tudíž jich tam naleznete nepřeberně.
Prosím nesrovnávejte je s námi.
Oni spoléhají na uživatelsky generovaný obsah a kvantitu.

Pane Jardo, děkuji za opravu. Nesrovnávám vás s toprecepty.cz, to ani nejde, jen jsem konstatoval, že máte podobný vzhled. Objem receptů je samozřejmě neporovnatelný. Jen tak pro zajímavost, když jsem na toprecepty vložil svůj recept na vánočku, zjistil jsem, že už je to na ní 101 recept. Akorát mne vytočilo, že jsem hledal ovocné knedlíky a vykoukla na mne Frankfurtská polévka, prostě jsem nevěřil, že by paní Ivana žádný takový recept za těch 14 let nevložila. Jsem rád, že jsem tušil správně, teď je to hledání úplně o něčem jiném.?? S toprecety jsem porovnával akorát funkčnost, v žádném případně ne objem receptů.

Trvalý odkaz

Dobrý den, po změně stránek si vůbec nevím rady s vyhledáváním receptů. Např. když jsem zadala Kuře s nádivkou, vyskočily na mě Lokše. Škoda, často jsem si na tyto stránky chodila pro radu a nyní jsem byla nemile překvapená.

Panu Miroslavovi dávám za pravdu, také zatím nemohu novému uspořádání přijít na chuť. A s tím vyhledáváním receptů to ve starém webu bylo jednodušší a myslím i lepší. Je sezóna jahod a třešní, tak jsem se v receptech rozhodl najít "ovocné knedlík" a co myslíte, že mi nový web na tento dotaz našel. Jen tak namátkou na prvních místech "Zapečené brambory fofr" a "Frankfurtská polévka", to je super ne. ?

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.