Sýrová roláda s brokolicí
Ivana
Doba přípravy
20 minut
Obtížnost
     

Sýrová roláda s brokolicí

Sýrová roláda s brokolicí
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

10 dkg brokolice
10 dkg měkkého sýra
20 dkg plátkového 30% sýra
Reklama

Postup přípravy

Na alobal si položíme 6 plátků sýra, budeme je dávat trochu přes sebe, aby byl ze sýru souvislý plát. V mikrovlnce rozehřejeme měkký sýr a zbytek tvrdého sýra. Přimícháme nasekanou ve slané vodě uvařenou brokolici a natřeme na plát. Stočíme a dáme do lednice ztuhnout.

Příprava 20 minut

Sýrová roláda s brokolicí

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Evík (neověřeno)
5. 8. 2012 17:53:36

Paní Ivanko, dáváte tam cca jenom půlku té brokoice? ... nebo celou?

Weronika (neověřeno)
8. 12. 2011 11:31:10

Teprve dnes jsem narazila na tyto stranky a uz ted jsem natsena super ze jsem vse skvele videt, postup i s komentarem plných rad bezva no co říct vyrazim nakoupit ingredience a dnes udelam to skvěle pochvalovane kure s rýží a na pozdeji tuto roládu tak se tesim doufam ze to dopadne dobre a muž si pošmákne.....jo a ten onen co tady řeší češtinu a nečeštinu ten at si radsi udela tu roladu a zacpe si ni pusinku to myslim bude lepsi napad :-) tak dekuji a preji pekný den

ivana.m
30. 11. 2010 12:59:25

Dobrý den paní Jano, to je jak já říkám něco mezi nebem a zemí :-) To jsem moc ráda, protože kluk říkal, že to není možné že fakt s tím nic nedělal, ale někdy se to prostě špatně načte a vlastně ta chyba se ukazuje stále a až znovu celý počítač zapnete, nebo ho restartujete, tak je to v poho :-) přeji hezký den a já Vás moc zdravím z Prahy. Ivana M

Nepřihlášený (neověřeno)
30. 11. 2010 11:37:39

Dobrý den paní Ivanko,tak si představte,že už mi Vaše videa fungují.Dnes jsem je bez problémů otevřela,tak nevím v čem byl problém.Mám z toho radost,protože Vaše recepty jsou moc fajn a často se tady u Vás inspiruji.Takže Vám moc děkuji za to,že jste.Máte moc příjemný hlas.Krásný den přeje Jana z Třebíče.

Nepřihlášený (neověřeno)
29. 11. 2010 19:37:12

Také mě to moc mrzí a budu doufat,že mi s tím dcera pomůže.A Vám i tak moc děkuji za písmenka.Jana

ivana.m
29. 11. 2010 19:09:55

Dobrý večer Jani, to mě fakt mrzí, ale nic teď s tím neděláme. To jste si něco musela zmáčknou a určitě bude nejlepší aby to vyřešila dcera, protože můj syn neví,protože s tím nic nedělal :-) Přeji hezký večer. Ivana M

Nepřihlášený (neověřeno)
29. 11. 2010 18:11:18

Dobrý den,stále mi videa nefungují.Nevím kde je chyba do včerejšího dne jsem bez problémů videa spouštěla.
Pokoušela jsem se zaktualiz.dle Vaší rady,ale nedokončila jsem.Píše mi to následující-instalační program bude automaticky pokračovat po uzavření následujících aplikací,které se nachází v konfliktu.Mozilla Firefox
já jsem připojena na internet přez Mozillu-Internet Explorer mně už asi před 2 roky přestal funfovat.
Tak se bojí zaktualizovat dle Vaší rady,aby mi nespadla i ta Mozilla- vůbec tomu nerozumím.Možná bude nejlepší počkat do pátku až dojede dcera,třeba na něco přijde.
Jen nechápou co se mohlo stát,stále jsem Vaše videa bez problémů spouštěla.
S pozdravem Jana

Jana H. (neověřeno)
29. 11. 2010 13:02:05

Jo a než začnu s kritikou, naučím se pravovis. Češi s velkým Č, tak nás to alespoň učili ve škole.

Jana H. (neověřeno)
29. 11. 2010 13:00:32

Ale, ale, Češi existují ještě pořád. Máte možnost natočit nějaký receptík a dát ho sem. Máte možnost se ukázat , tak se ukažte, jak budete mluvit a vysvětlovat při natáčení a vaření, aby se nezapomnělo na něco důležitého nebo na radu, jak se něčeho vyvarovat. Než začnu kritizovat, nejprve zkusím . To je jen rada staré ženské. A na rozdíl od vás jsem přihlášená a mám jméno. Pěkný den.

verka123 (neověřeno)
28. 11. 2010 17:11:00

Tak nějak nevím co si mám myslet, jídlo dobrý a mluva špatná? Jste na stránkách vaření, tak jděte vyučovat jinám a nechte naše stránky na pokoji. Je vidět, že šmejdíte po všech kategoriích, když vám neušlo Janiny s, kopírování, ale ona to dělala čistě pro nás a když jsme jí říkali, že by to měli být jen hlavně odskoušené recepty, tak je tam už nedávala, ty co neoskoušela. Zatím co vy si nedáte pokoj a nedáte a stále jen ukazujete svoji neomalenost a malost. Asi jste nesnášenlivá, jděte prudit jinam.

janaS. (neověřeno)
28. 11. 2010 16:45:49

Ano, tyto stránky jsou o vaření a Ivanka se s kritikou srovná a sprosté maže, což je fajn. Ano, zabydlela jsem se tu, protože je mi tu dobře a recepty mám pro inspiraci, a ne, když mi něco nechutná, psala, že je to hnusné a že mluví tak jak mluví. Když něco dělám jinak, napíšu, že to a to tam nedávám a ne, že "to tam nepatří!" Zkopírované recepty jsem některé zkoušela a že mi to někdo vytknul, to mi nevadí, nebyla jsem jediná a tohle u nikoho neřeším. A budu opakovat, že se Ivanky budu zastávat a i ona píše kritikům a rýpalům, ať si to zkusí s webem, jaké to asi je.
A nikdy nepochopím, proč tu tedy lidi, kterým se cokoliv nelíbí, chodí. Když se mi něco nelíbí v TV, tak to přepnu nebo vypnu a nehrnu se jim tam hned psát.
Přesto pěkný den.

Nepřihlášený (neověřeno)
28. 11. 2010 16:04:33

Pro Janinu S,
já si myslím že tyto stránky jsou o vaření a ne aby jste někoho neustále napadala i co se té češtiny týká. Paní majitelka webu se jistě s kritikou srovná. Je to totiž obrácená tvář veřejné prezentace. A nepište mi, že si mám založit svoje stránky anebo sem nechodit. To už znám nazpaměť. Vy jste se tady zabydlela potom, co vás v pokecu zkritizovali za vaše okopírované recepty "něco 100x jinak". Podepsat se asi nemá cenu, minule jsem se podepsal a nazvala jste mě "pan chytrý".

janaS. (neověřeno)
28. 11. 2010 13:18:20

Myslím si, že tato videa s komentáři a postupy jsou O VAŘENÍ, ne o češtině.
Jsem z Ostravy a radši si přesto poslechnu pražštinu než tady tu krátkou ostravštinu. Nic vám nebrání vypnout si zvuk a ať se vám dobře vaří, nebo se dívat na Primu s pípáním místo slušného vyjadřování.
A kdyby videa natáčel někdo se Severní Moravy a měl polský přízvuk, po kom by jste volal, zda ještě existuje? Můžete si založit vlastní stránky a my potom můžeme taky kritizovat.
O podpisu už ani nemluvě. Obrázek odebrán.

ivana.m
27. 11. 2010 18:06:41

No budet to muset přežít :-) Takhle prostě mluvím od malička a opravdu to mě věřte je pro mě velice těžké, protože nejsem profík na vystupování, něco s tím dělat. Ovšem pozor to jste se ani nedívala, nebo nedíval na poslední recepty, které jsou úplně jiné:) A jestli ještě můžu, když mě tedy vytýkáte tu mluvu, tak se příště podepište :-) Hezký večer přeje Ivana M

Tomáš (neověřeno)
18. 4. 2010 20:20:52

Dobry vecer, dneska sem si rekl ze vyzkousim tu vasi roladu a musim rict ze se mi docela povedla pritelkyni i pratelum moc chutnalo..S pozdravem Tomas

Janina (neověřeno)
6. 4. 2010 23:36:10

Roládu taky občas dělám, lepší je z tučnějšího sýra (45%) nebo z uzenýho, to je pak něco. Rozehřát do trouby dávám, stačí chvilinka, lehce se rozteče a je z toho celistvá placka jak se spojí, pak chvíli nechat odstát, roluji ještě povolený, ale ne úplně rozteklý. Jako náplň dávám co je, s měkkým sýrem moc nekamoším :-) , takže ten vynechávám, dávám většinou lučinu, kousek másla(chutná pak líp a hlavně aby po vychladnutí pěkně ztuhlo, stačí jen kousek), na drobno nakrájený olivy a hlavně ořechy. No už vím co bude zítra dobrého :-)

Jaruš (neověřeno)
4. 4. 2010 16:25:30

Ivanko to by mohlo být opravdu i pro dietářku,že? Takovéto mňamky mám ráda,ale dělat to pro mě samou se mi nevyplatí,ale je to parádní papu.

janaS. (neověřeno)
4. 4. 2010 12:33:51

nevím, proč jsem nepřihlášená, vždy bylo v rámečku moje jméno. ;-)
Tak jsem to po přehlédnutí napravila. :-)
Páčko.

Nepřihlášený (neověřeno)
4. 4. 2010 12:31:37

;-) Ivanko, tak tuto roládu bych mohla "zvládnout" i já, co rolády nedělá. :d
Jiný způsob, jak jíst brokolici, možná dám taky do trouby a možná přidám trochu česneku. ;-)
Krásnou neděli. ;-)

Nepřihlášený (neověřeno)
4. 4. 2010 10:23:44

To je super nápad! hned jak seženu brokolici, vyzkouším! :D

Ketka 1957 (neověřeno)
4. 4. 2010 01:32:57

Ivanko, já si ty plátky rozložím přesně jako Ty. Ale skládám je na silikonovou podložku a strčím tona 3 minuty do vyhřáté trouby a krásně se spojí jako jeden celek. Brokolicovou jsem ještě nikdy nedělala a určitě vyzkouším.

zuza (neověřeno)
4. 4. 2010 00:01:00

dobrý den.jesi mohu doporučit tak skvělý trik je,když to dáte, přesně tak jak to máte na tom alobale připravene, na chvili do trouby.. plátky se spoji a je to fajn ...

Maruška (neověřeno)
3. 4. 2010 20:15:25

dávám to co JanaH + kapii

Jana H. (neověřeno)
3. 4. 2010 20:09:45

Ivo, taky tak dělám sýrové rolády, jen s brokolicí mne to nenapadlo. Jinak s různými nálněmi ano. Prý nejvíc chutná pomazánkové máslo a česnek. To máslo používám do všech náplní. Hlavně, že nemusím ten sýr rozvalovat. :-)

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.