Pikantní omeletky
Ivana
Doba přípravy
56 minut
Obtížnost

Pikantní omeletky

Pikantní omeletky
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

3 vrchovaté lžíce polohrubé mouky
3 vrchovaté lžíce zakysané smetany
50 dkg syrových brambor
3 vejce
5 stroužků česneku
sůl a chilli podle chuti
olej podle potřeby
Reklama

Postup přípravy

Syrové brambory nastrouháme najemno a vymáčkneme z nich vodu. Přimícháme ostatní suroviny a pečeme zvolna, dozlatova a z obou stran  v lívanečníku, který pouze potřeme olejem.

Hotové si potřeme ochuceným, slaným  tvarohem a ozdobíme zeleninou.

Pikantní omeletky

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Ivana (neověřeno)
11. 11. 2009 10:48:10

Ahojky Ivanko,
našla jsem tvoji web.stránku včera úplně náhodou a jsem nadšená.Hned jsem podle ní dělala večeři brambory fofr,ukazuji jí všem známým.Je to bomba,moc ti fandím.Iva

Vladěnko, už je natočíno a snědeno, takže co rychle zblajzli jde sem na web :-) tedy točím další, protože jsem od kamarádky dostala nějaké cukrová, které jsem já nedělala a nevím proč :-) Ahojky :-) Ivana M

Yvona ( Vladenka ) (neověřeno)
30. 9. 2009 09:58:35

Výborné recepty a na vánoční nebo-li nějaké dobré cukroví se také těším.Mám už mnoho receptů od vás vyzkoušeno a zatím se vše podařilo i výborně chutnalo.S pozdravem Yvona (Vladěnka)

iris (neověřeno)
29. 9. 2009 20:14:19

Ivanko, dneska jsem dělala, jako druhou pomazánku jsem dala česnekovou, ale to těsto samo o sobě má grády,dala jsem čili dost, takže s tou tvarovohou, jen jemně dochucenou je to nejlepší.Navrch jsem dala jen jarní cibulku a moc jsme si pochutnali. díky.

Lola (neověřeno)
28. 9. 2009 23:09:14

Dobrý den
Na vánoční cukroví jsem se také chtěla zeptat.Už se moc těším na nové receptíky,nápady a inspirace:o))Jen tak dál.Moc vám fandím.

janaS. (neověřeno)
28. 9. 2009 21:20:30

Pěkný večer Ivanko, brambory máme rádi, tak dík opět za změnu, asi si pořídím ten lívanečník, o kterém už delší dobu uvažuju.
Měj se hezky,janinaS.

Ahojky Jarino, určitě nejméně měsíc a půl před svátky tady musí být všechna nová cukrovíčka. Už peču a největší radost z toho mají moji chlapi. Že už se nacpou teď. Mám už duté cukroví, makové rohlíčky, punčové podkovy. Moc se mě povedli taky mini punčáky i když to není vánoční cukroví. Ještě další dělám, takže vydržať. :-) Zdraví Ivana M

jarina36 (neověřeno)
28. 9. 2009 13:19:53

ahoj ivo zeptam se budete pridavat take nejake vanocni dobre cukrovicko??tyhle placicky jsem delala a je to velice jemne a mnamka.jarka.

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.