Celerové omeletky
Ivana
Doba přípravy
56 minut
Obtížnost
     

Celerové omeletky

Celerové omeletky
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

35 dkg celeru (1 středně velký)
2 vejce
2 až 4 lžíce polohrubé mouky
1 dl mléka
sůl a pepř podle chuti
2 lžíce strouhanky
1/2 balíčku prášku do pečiva
pažitka nebo celerová nať podle chuti
trochu oleje na smažení
Reklama

Postup přípravy

Oloupaný, přepůlený  celer vaříme ve slané vodě do měkka (asi 15 minut). Studený celer nastrouháme najemno, přidáme ostatní suroviny a dochutíme.
Pánvičku si lehce potřeme olejem, tvoříme malé omeletky, které zvolna pečeme po obou stranách.
Hotové si můžeme potřít zakyskou s česnekem a solí a ozdobit rajčetem

Celerové omeletky +videorecept

Počet porcí
2

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Verča (neověřeno)
25. 8. 2009 20:11:30

Já mám pánvičku a nádobí titanové z předváděčky ,sice pánev mně stála 3000 kč ale nedám na ni dopustit.Davám jí i do trouby uchyty vydrží teplotu 250 stupňů C .Nic se na ní nepřipaluje nepřichytá ať se jedná o maso nebo palačinky vaříme na tom nádobí pudink s minimem míchání prosťe supér a mám ho asi 8 let.

Wendy (neověřeno)
20. 8. 2009 21:11:20

Měla jsem od Tescomy, ale přestože stála asi 800,- Kč, nic moc nevydržela, brzy se začal teflon loupat, tak jsem si pořídila od Tefalu s titanem a je rozhodně mnohem lepší a jen o trochu dražší, asi kolem 1000,- Kč.

Mirkaeva (neověřeno)
20. 8. 2009 20:30:02

Tak já taky něco k pánvičkám. Koupila jsem si v Ikea, 2ks v sadě,červený,stály tehdy něco přes 2 stovky. A jsou senzační, mám je už 3 roky a skoro denně je používám. Mají je tam pořád, vřele doporučuji! A na nerezových pánvích se zase bezvadně smaží řízky, ale nejsou vhodný na minutky, ani na těsto(omelety, palačinky a pod.)Taky ohřívám na pánvičkách buřty a pod., mám je raději než kastrolky. Vaření a pánvičkám zdar! Papapa Mirkaeva

oli (neověřeno)
20. 8. 2009 17:16:38

Ahoj děvčata! Děkuji za rady k pánvičkám. Já mám dvě nerezky - větší a menší a litinovou. Všechny tříd jsou dobré na něco, ale chybí mi právě teflon - na pečení - smažení s minimem tuku - nebo bez tuku. Děkuji za názory a za čas. Budu ráda, když se někdo další ještě připojí. Přeji hezký den.

HankaP (neověřeno)
20. 8. 2009 11:58:20

K pánvičkám. Do výbavy jsem dostala od našich pánev, z nezjištěného materiálu. Oni ji měli taky, Přivezli ji za totality z Ruska, táta ten zájezd dostal v práci k 50.tinám. Nic se na ni nikdy nepálilo.
Ulomila se mi rukojeť, tak můj mužský jednou při nákupu v supermarketu sáhnul do regálu a vzla pánev. Nevím značku. Maso se na ni dá dělat perfektně, ale palačinky a třeba tousty, kde míchám syrová vejce se sýrem a obaluji staré rohlíky v žádném případě.
V garáží jsem měla připravený sběr kovového šrotu a v ní byla ta moje stará pánev. Tak jsem ji bez té rukojeti zase vzala na milost.
Mám i teflonovou, ale malou velikost, dostala jsem ji jako dárek. Dělá se na ni dobře, ale je mrňavá.To jsou moje zkušenosti.

Radka (neověřeno)
20. 8. 2009 11:13:43

Já si koupila před 2-3 lety taky tuhle tu zn.Tefal a nemůžu na ni dopustit,výborná,povrch absolutně nepoškozen a to ji používám často.Byla v akci v Tescu,stála kolem 700-800,-kč.Jednou mi děda koupil jako dárek od kluka(od mého syna pro mne)na vánoce nějakou asi byla z Penny,prý titanovou,ale ona se mi při druhém-třetím použití začala na povrchu bublinkovat a strašně loupat,vypadala kvalitně,neznámá značka...hrůza.Takové pochybné a neznačkové raději nekupuju aspoň co se týče pánví.Já jedině Tefal-spokojenost,ale to je jen moje zkušenost.Určitě jsou dobré i od jiných výrobců,ale nemám vyzkoušeno.

Ahojky Oli, já mám značku tefal, ale tím netvrdím že jiné jsou špatné. Stála určitě přes tisíc korun a vždyť vydíš třeba i na palačinkách co tam dávám tuku. Minimálně a lokše dělám na sucho. To je taky první pánvička, která se mě nevyboulila. Hlavně až jí budeš kupovat, tak se podívej na jaký sporák je ta pánvička určená. Já to byla kupovat s dcerou a ona mě nechala vybrat a pak povídá, ty máš plynový kamna? No samo že ne mám sklokeramiku, tak na to dej pozor. pa,pa Ivana M :-) :-)

oli (neověřeno)
19. 8. 2009 15:09:48

Ivanko, mám dotaz na pánvičky, které používáš a považuješ za kvalitní - co se týče úspory tuku a šetrného vaření - uvažuji o koupi nové. Proto prosím o radu a doporuční va vyzkoušené značky a výrobce - předem děkuji a přeji hezký den.

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.