Kuřecí játra v pyžamu. Omlouvám se, ale ve videu na hlavní stránce mám omylem napsáno kuřecí prsa, ale opravdu to je z jater.
Ivana
Doba přípravy
56 minut
Obtížnost

Kuřecí játra v pyžamu

Kuřecí játra v pyžamu
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

Podle hladu:
kuřecí játra
anglická slanina
sůl podle chuti
podle potřeby Vejce, hladká mouka, strouhanka, olej na smažení
Reklama

Postup přípravy

Játra omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a osušíme. Kousky pokládáme na slabě nakrájenou anglickou slaninu a zarolujeme. Obalíme v trojobalu a opečeme po obou stranách dozlatova.
Hotové pokládáme na ubrousky.

Omlouvám se, omylem mám ve video receptu kuřecí prsa, ale opravdu tohle je z jater.

Kuřecí játra v pyžamu +videorecept

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Veronika (neověřeno)
11. 11. 2009 13:59:00

Zkusila jsem to z VEPŘOVÝCH JATER a je to taky moc dobrý. Jako přílohu jsem udělala opečený brambory a okurkový salát.....a oběd byl hned hotový. :D

marta (neověřeno)
17. 8. 2009 21:33:40

Ahoj Ivanko,zhlédla jsem játra v pyžamu.Dělám je stejně jako Vy s rozdílem, že já játra nedělám na plátky,celé kousky malinko naklepu. Za mládí moje kamarádka - vyučená kuchařka, mi dost radila a pochytila jsem dost věcí, které praktikuji do dnes.Pokud dělám obalovaná, tak je i opravdu jenom malininko posolím.Nejsou tvrdá se solí, jak se říká. Mají lepší chuť.Do oleje nebo tuku při smažení hodím dva hřebíčky. Prý berou z jater hořkost.Dávám je i do omáčky.Z hovězích nevařím, ale věpřová játra dělám stejným způsobem jako kuřecí.Snad jsem Vás nenazlobila, že přidávam svoje zkušenosti. Moc Vám fandím.Přeji krásný večer.

Jaruš (neověřeno)
8. 8. 2009 12:21:12

Taky obaluji játra a taky dělám se slaninkou bez obalu. Já mám zase zlepšovák, že jak játra,tak i řízky dám do strouhankyk,potom do vajec a zase do strouhanky.Tím mi odpadá matlání s moukou.Připadá mi, že to lépe drží.Já už ani jiná játra než kuřecí nepoužívám,i na knedlíčky.

Radka (neověřeno)
7. 8. 2009 00:07:45

Ještě taková maličkost,někdy používám takový zlepšovák při obalování,který mě naučil jeden známý co občas pomáhal v kuchyni v mléčném baru.Smíchá se vejce s mouku(rozšlehá) na potřebnou konzistenci a obaluje se tedy jen ve ,,dvojobalu"Hodí se třeba u smažáku,nebo květáku,který nepředvářím,ale porcuji menší kousky...nemusí se pak namáčet,aby se chytla mouka.

Radka (neověřeno)
7. 8. 2009 00:01:49

Bezvadný,díky slanince nebudou játra asi takový ,,suchý",píšu si a určitě vyzkouším.Ivanko díky za skvělý nápad.Jen se zeptám:jestli si je po usmažení ještě trochu solila?Nebo stačí ta slanina...Dobrou

Jana H. (neověřeno)
6. 8. 2009 15:08:58

Ivo, dělám něco podobnýho, jen to zapékám a neobaluji. Ale jinak, máš zas za 1******, věřím, že je to moc dobrý. Smažený mohu , játra mám, tak to někdy zkusím. Ale teď mám veůký květák, tak bude květák.Páčko a měj se.

Pavla.N (neověřeno)
6. 8. 2009 10:29:43

Dobrý den ,právě jsem koukala na váš nový recept, výborně to vypadá, určitě to také zkusím. Jen v receptu na videu máte místo kuřecích jater napsané kuřecí prsa.Krásný den přeju. Pavla.N

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.