Kuřecí játra v marinádě
Ivana
Doba přípravy
80 minut
Obtížnost

Kuřecí játra v marinádě

Kuřecí játra v marinádě
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

1/2 kg kuřecích jater
2,5 dl vody
2 lžíce sádla
3 lžíce hladké mouky
sůl podle chuti
1 lžička soli
1/4 lžičky pepře
2 středně velké cibulky
1 lžíce tmavé sojové omáčky
1 lžička kari
1 až 2 lžíce pálivého kečupu
2 lžíce plnotučné hořčice
Reklama

Postup přípravy

V misce si smícháme sůl, pepř, sojovku, kari, kečup, hořčici (kterou jsem zapoměla napsat před video na hlavní stranu) a marinádu si zatím dáme stranou.
Na pánvičce rozehřejeme sádlo, přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a nakrájená játra, která jsme obalili v hladké mouce. Směs na pánvi občas zamícháme a uděláme téměř do měkka. Přidáme marinádu, vodu, zamícháme a ještě povaříme, hlavně aby játra byla provařená. Můžeme ještě dosolit.
Podáváme s rýží.

Fotografie čtenářů

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Wendy (neověřeno)
4. 12. 2008 14:19:04

Ivanko,
dnes jsme měli k obědu ty jatýrka, nejenom že jsou výborná, a to je moc nemusím, ale i ten recept se dělá jedna báseň.
Rychle, jednoduše, NEMÁ TO CHYBU !!! Díky.

Alča (neověřeno)
3. 12. 2008 13:30:08

Dobry den pani Ivanko mate nejlepsi stranky s varenim a pecenim :O) diky Vam budu i letos pect cukrovi.Dnes sme meli na obed jatra podle vaseho receptu a byli vyborne doladila sem si to potom podle sebe ale zaklad byl vas a opravdu super!!

Bára (neověřeno)
3. 11. 2008 20:21:31

Je mi 13let a udělala jsem to jako večeři rodině..Všichni si to vychvalovali a mě to taky MOOC chutnalo...Takže to není vůbec těžké zpracovat...Doporučuji všem!!!

Dobrý den paní Ivanko tak ,dneska jsem vyskoušela váš recept kuřeci jatra je to výborné a rychle moc mě to chutná a jsem zvědavá co řeknou me děti když přijdou ze školy děkuji za recept a určitě budu zkoušet další vaše recepty zdraví Karin

Jana H. (neověřeno)
25. 7. 2008 06:34:04

Děvčata, BRAVÓÓ. Věruš, koukám, že tebe to vždycky vytočí. Mě taky, ale pomyslím si něco o duševní úrovni toho dotyčného/é/, o jeho inteligenci a jdu od toho. Nestojí ani za tu jednu větu. Ivo, povedlo se ti to. Jana H.

Návštěvník (neověřeno)
6. 6. 2008 19:03:16

Ahojky Ivanko,muj muž byl zabíjet kamarádovi na zabijačce,a chtěla jsem se tě zeptat,mám vepřová játra,jde to udělat i z nich?Díky za radu pa pa

Ahoj Bobino tady na Prahu se ženou nějaké velké mraky, posledně jsem sbírala prádlo i u sousedů a tak jdu na to dříve. Koukám, že hodný synek tam zatím dal dva recepty a už se zase učí. Čeká ho osm zkoušek. Hezký večer přeje Ivana

Návštěvník (neověřeno)
13. 5. 2008 18:12:22

Ahojky Ivanko,zase nějaký primitiv,co se nudí,to máme konečně krásně,že?!Bylo na čase,taky tady bloumám a čekám na nové receptíky jako Věrka

Věrka123 (neověřeno)
13. 5. 2008 16:32:37

Ivo, ono je to asi všude stejný u nás to bylo taky tak. A kolik chceš, ale vždyť víš, to taky znáš? To mě taky bralo dech. Ale jak bych to ráda vrátila ale bohužel, tam od tud neni návratu. A proto, važte si všichni i toho co nás občas štve, neni to na věky a pak to i chybí. No nic rači něco jinýho. Už se mě stýská po nových receptech a ty anonymy nevnímejte, to dělají jen chudáci. Věrka.

mirka (neověřeno)
13. 5. 2008 14:22:13

Tak i já jsem dnes dělala, manžel játra rád-já játra nerada.Ale musím přiznat, že to byla dobrota-dala jsem si i já-"nežrout" vnitřností.S vámi už se mi nestává, že bych nevěděla, co uvařit!

Ivana (neověřeno)
11. 5. 2008 21:12:37

ten váš recept byl perfektní,a játra až druhý den ještě lepší,pěkně rozležené

Jana H. (neověřeno)
9. 5. 2008 20:29:05

Ladi, jen si je udělejte a příteli dejte chleba , třeba se sádlem anebo másle atd.nebo jen se solí. Doufám, že mě nezabije.:-)) Jna H. Je to fakt dobrý.

Zdena J. (neověřeno)
7. 5. 2008 18:39:15

Ivanko,díky moc.Až to všechno ze mě padne a uklidní se to(ten blázinec ze zkoušek) tak napíšu ten recept na topinky s kačenkama (houby).Nebojte nezapomenu.Zdena J.

Zdena J. (neověřeno)
6. 5. 2008 19:24:19

Ivanko,ta svíčková zase není tak těžké jídlo.Ale musím si postěžovat - svíčkovou jsem vařila pro 20 osob a ještě mi daly vařit vepřovou pečeni na kmíně s bramborem pro 30 osob.Zvládla jsem to za 1.Písemný taky za 1 a ústní 1.Jen mě v tom hotelu,co jsme dělali zkoušky lezla na nervy ta kuchařka.Byla moc vzteklá a pořád se ji nic nelíbilo,tak jsem ji řekla,že vařím já a ona,že má jen přihlížet a byl klid.Však to znáte 10 kuchařek udělá svíčkovou a každá je jiná.Majitel hotelu,náš učitel a ředitelka školy mě to pochválili,tak to bylo hlavní.U zkoušek sedělo 5 lidí,tak si dovedete představit ty nervy.Ale už mám klid.Když člověk vaří přes 30 let,tak už přeci něco zná.Jinak jsme byli rozděleni do 4 part.Pomáhala jsem holkám i s vdolkama.V pátek máme předání osvědčení a pak jdeme " juchat".Budou mě děcka chybět,půl roku je půl roku.Tak zatím pá,pá jdu si prohlídnout další Váš nový recept!!! Zdena J.

Ivana (neověřeno)
5. 5. 2008 17:23:51

ahoj Ivanko.pravidelně sleduju vaše stránky a musím říct,že jsou výborné.Podle vašich receptů hodně peču a zatím se mi všechno podařilo.Těším se na vaše další recepty a přeju vám hodně úspěchů .S pozdravem Ivana .

Jana H. (neověřeno)
5. 5. 2008 16:50:39

Ahoj Ivo, koukám, že můj příspěvek ze 4.5 zmizel, ale o to nejde, jen chci napsat, že je to výborné a že jsem to udělala s kus kusem.Byla jsem překvapená, že je to tak chutné. Tedy ten kus kus. Místo rýže jedinečná záležitost. Když se dobře ochutí,hlavně ta rychlá příprava, no moc mi to chutnalo. Obojí. Myslela, jsem si, že ho budu dělat jen občas, ale myslím, že to bude častěji, je sice trochu dražší, ale na to mnnožství jen pro mě to snad půjde. Do jatýrek jsem dala chilli a nemělo to chybu. Jo tak tohle můžu.
Ivo, moc dík a zase něco "nafilmuj".
Ve středu mi přijdou dělat ta okna,tak na mě myslete jak to tady zvládám. Ahojky Jana H.

Zdena J. (neověřeno)
5. 5. 2008 12:44:35

Ivanko,takže změna zítřejšího jídelníčku.Udělám ty játra.To jsem hrozná baba,co?Ale játra jsou rychlejší a já nebudu mít moc času a játra mám v mrazáku,tak je ráno vyndám a odpoledne udělám.Díky za typy,já někdy nevím co bych už těm mužským a sobě uvařila.Zítra se "potím"u plotny,tak ať mám klid alespoň doma.ZdenaJ.

Jíťa (neověřeno)
2. 5. 2008 22:11:48

Tak tohle je super.V neděli to udělám,musím nakoupit ingredience.Tento recept se Vám dost povedl, úplně mám na to chuť, mňam! Rychlé a dobré! Jíťa

Maruška (neověřeno)
2. 5. 2008 22:03:46

Ivanko já dělám kuř.játra na zázvoru jako minutku.Zpěním na kolečka kráj.cibuli přidám krájená kuř.játka opepřím a posypu lžičkou zázvoru a restuji.Až jsou hotová dodliji l dcl vody zaprášíl solamylem a povařím nakonec osolím připepřím.Podávám s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou.Jaká je výhoda?Je to strašnbě rychlý a nemá to chybu!!! Maruška Znojmo

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.