Marináda na grilování 6
Ivana
Doba přípravy
51 minut
Obtížnost

Marináda na grilování 6

Marináda na grilování 6
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

Na 1 kg kuřecího nebo vepřového masa
15 dkg másla
6 stroužků česneku
2 lžičky pálivé papriky
2 lžičky soli
1 vrchovatá lžíce solamylu
Reklama

Postup přípravy

Česnek prolisujeme, přidáme ostatní suroviny, vyšleháme metličkou a maso v marinádě namočíme. Marinujeme asi 4 hodiny, nebo klidně celý den.
Máslo zatuhne a tak je nejlepší grilovat takhle naložené maso v troubě, protože jinak máslo které kape do uhlí, docela smrdí.

Příprava 25 minut

Marináda na grilování 6

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Dorka (neověřeno)
13. 6. 2013 20:49:46

Ahojky Ivanko, teraz som naložila mäsko do marinádky do porcelánovej misky, prikryla fóliou, uložila naspodok do chladničky, zajtra vy som to premiešala, aby sa to dostalo naozaj všade, znova zakryla fóliou a malo by to do soboty vydržať, čo povieš? Mäsko by malo skrehnúť. Ale aj tak tam dám kečup, naši to majú radi.V sobotu to potom urobím v trúbe na obed.Potom písnem,ako to chutnalo/ako poznám Tvoje recepty, bude to tutovka/. Čauko

janaS. (neověřeno)
1. 5. 2010 15:18:57

Myslím si, že napsat názor nevadí, ale i podle reakcí holek si myslím, že to má být napsané slušně a s podpisem.Ivanka vaří podle SEBE a co chutná JEJÍ rodině.Co jsem podle ní vyzkoušela, i poprvé, mojí rodině chutnalo taky. Kdo chce, ať si to UPRAVÍ A DÁ SI TAM, co chce a nemusí hned hanit její recepty a poučovat, že je lepší.Já používám ochucovadla, protože nám to chutná a kečup taky. Rajče mi kluk nesní, ze zeleniny ho natahuje a já ho mám natolik ráda, že ho nutit nebudu, protože mě přece taky nikdo nenutí jíst něco, co mi nechutná nebo nedělá dobře. Kečup k párkům nebo v jídle má rád a kolem nás je tolik nezdravých věcí včetně ovzduší, že tohle já prostě NEŘEŠÍM. Jedna známá jedla jenom syrové superzdravé věci bez masa apod., že měla 45 kg a ve svém obchůdku se zdravou výživou zkolabovala. To je pro mě odstrašující příklad navždy. To je jen můj náhled a myslete si, co uznáte za vhodné.

Denisa (neověřeno)
29. 4. 2010 12:04:31

Suhlasim s tymto panom, skutocne by sme sa mali zamysliet, co do seba ladujeme, je to predsa nase zdravie a nikto nam neda novy zaludok, ked ten nas zaneresime nekvalitnymi a hlavne chemicky zlozenymi potravinami. Samozrejme nehovorim, ze recepty pani Ivanky su zle, naopak nasla som si tu vela dobrych napadov, i ked som si niektore upravila podla seba- taktiez skor preferujem prirodne produkty. Kazdy moze vyjadrit svoj nazor a nemusime ho preto hned zahanat do kuta.

Renda (neověřeno)
29. 4. 2010 10:05:24

Tak papej bio potraviny a klíčky a sem nelez :-)Ivanka je báječná ženská,naučila jsem se spoustu receptů a přítel jak si mlaská a nemůže si ty výtvory vynachválit.Teda chtěla bych pro Vás vařit.Myslíte si že v restauraci vaří bez dochucovadel?Vkládej te si do žaludku co chcete,a nás nechte být.

Zlamaný (neověřeno)
26. 4. 2010 20:16:39

Tak jasně kritizovat umí a MŮŽE každej. Já nejsem rozhodně Pan Kuchař, naopak jsem amatér, kterej se snaží najít videa s receptama, protože mi obyčejnej text nestačí (ANO JSEM BŘÍDIL NA VAŘENÍ!). Ale pak jsem zklamán když najdu kvalitní recept, na který jsou ale použity nekvalitní suroviny. Co je těžkého na nákupu čerstvých rajčat a jejich oloupání a nadrcení? Proč používat kečup? Proč sypat zázraky na počkání, když si můžu za dvacku koupit vaničku s kteroukoli čerstvou zeleninou třeba bazalkou nebo oregánem... Chápu, že obyčejným českým lidem toto chutná, protože si nejsou vědomi toho co si vkládají do žaludku. Jste to co jíte a já nechci mít tělo tvořené chemikáliemi a zázraky na počkání.

Jaruš (neověřeno)
24. 4. 2010 21:45:59

Kritizovat umí každý.Pokud jste zjistil,že to není nic pro vás,prosím,nikdo vás tu nedrží a přejděte jinam.My jsme tu spokojeni a proto tu jsme-Tak prosím odejděte prudit někam jinam.

janaS. (neověřeno)
24. 4. 2010 17:05:37

Samozřejmě anonym, co jiného, od takových se to dá čekat ! Obrázek odebrán.
Další pan "dokonalý", co nečte 99,99% komentářů od spokojených lidí i ze zahraničí.
Prostě "já všechno znám, všechno vím". Sice nevím a nechápu, kde vzali na to právo, ale takoví tu prostě polezou a prudit budou. Kdo ví, co oni sami dokážou ukuchtit asi JEN Z NEJČERSTVĚJŠÍCH potravin !
Vařte si podle sebe z čeho chcete a přestaňte tady poučovat, opravdu to NIKOHO NEZAJÍMÁ ! ! !
Já jsem zase ZKLAMANÁ z takových, jako jste vy ! ! !

Renata (neověřeno)
24. 4. 2010 09:24:43

Pane Zklamaný, to jste našel špatné stránky. Tyto jsou pro obyčejné lidi. Mezi ty asi nepatříte. To musíte teda jinam.
Jinak slušný člověk se podepíše jménem. To by takový vševěd měl vědět.

verka123 (neověřeno)
24. 4. 2010 08:26:34

Pan Zklamaný asi žije v minulé době, že by chtěl všechno jen čerstvé. Zapomíná na zaměstnané a ty co nemají nic než byt a žádnou zahrádku. Že by ses nám trochu ukázal, co ty svedeš? Pomlouvat umí každý, ale když pak dojde na činy, tak zírá jako vrána na sultána.

ivana.m
24. 4. 2010 06:51:15

Já se tedy divím, proč sem vůbec chodíte. Udělejte si svoje stránky a pak uvidíme, jestli jste tak dobrý. To mám nejradši tyhle profesory a navíc já nikde nic nedoporučuji, to je na každém jestli se podle toho bude řídit a jestli podle toho bude vařit. A už nemluvím o tom, že já když něco kritizuji, tak se slušně podepíši a nenapíši nějakou ubohou přezdívku jako zklamaný. Ivana M

Zklamaný (neověřeno)
23. 4. 2010 23:28:01

Neřikám, že zrovna v tomto díle. Ale vidím tady spoustu receptů, ze kterých zrovna nadšený nemůže bejt asi nikdo. Na takovýhle recepty snad ani nedávejte video. Nemastny neslaný tenhle web. Nevadí že chybí show a je to dost fádní ALE PROBOHA jak můžete doporučovat recepty ještě videama ''vyučovat'' a přitom používat umělý dochucovadla, teď jsem viděl díl, kde se použil worchester. To si snad děláte srandu ne? Čerstvost potravin vám nic neřiká? Takových receptů z pytlíku s práškem maj všichni doma až po strop!!!!

ivana.m
22. 4. 2010 15:35:30

Dobrý den, no to je úlet. Určitě pálivou papriku. To já přetočím a zatím do receptu to zdůrazním :-) hezký den přeje Ivana M

stano (neověřeno)
22. 4. 2010 13:05:31

v receptu máte napsáno i při výčtu ingrediencí mluvíte, že 2 lžyčky pálivé papriky a když to dávate do mísy, tak mluvíte, že tam dáme 2 lžičky sladké papriky... jak to má být doopravdy? dík

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.