Smetanová zmrzlina s jahodami
Ivana
Doba přípravy
73 minut
Obtížnost

Smetanová zmrzlina s jahodami

Smetanová zmrzlina s jahodami
Average: 5 (1 vote)

Ingredience

2 dl smetany ke šlehání
10 ks středně velkých jahod
2 lžičky cukru krystal
Reklama

Postup přípravy

Jahody rozmačkáme vidličkou, přimícháme cukr a vyšlehanou smetanu.
Dáme do mističky a do lednice.
Podáváme samozřejmě zmrzlé.

Uvařili jste tento recept? Pochlubte se nám i našim návštěvníkům :-)

Nahrání fotografie či přidání komentáře je možné po registraci.

Podobné recepty

Reklama
Nepřihlášený (neověřeno)
16. 11. 2011 21:08:43

pokud doma radi delate zmrzlinu ale nejste uplne spokojeni s vysledkem, zkuste vyrobniky zmrzliny,daji se sehnat za opravdu skvele ceny a vysledek je uzasny

Božen Němec (neověřeno)
29. 6. 2009 08:33:42

Taky jsem ji zkusil, chuť výborná, pouze jsem v mrazáku vyrobil "monokrystal", takže jsem asi 20 min slintal, než mi "povolil" :-)

Jana (neověřeno)
14. 6. 2009 20:10:08

Dobrý večr,včera jsem udělala Vaší jahodovou zmrzlinu..je to úžasná mňamka..mnohem lepší než kupovaná.Moc děkuji Váš recept opět nezklamal.Jana

Lucka (neověřeno)
10. 5. 2009 13:37:17

Ahojky Ivanko,premyslela jsem a ta zmrzlina vypada lakave,ale co myslis...kdybych udelala kolac napriklad tvarohovy... a misto zmrazeni bych to pouzila jako krém co myslis dekuji za odpoved pa :-)

Jarek (neověřeno)
18. 1. 2009 11:53:38

díky Dani , že mi sem ten obrázek dáš já to totiž nemám jak ted dát do počítače zítra ti dám ve škole foták a dáš mi to sem díky .

Ahojky Dančo, nuhoře na té černé liště je rubrika o nás, pak se ti objeví novinky a když na to klikneš, objeví se jak se zaregistrovat do diskuzního fóra, tam je návod. A pak už jsou vkládat obrázky, ale musí se změnšit. Tak kdyby ti nešlo zmenšování tak napiš už do fóra.
Tak držím palce a jsem zvědavá na obrázek. Ivana M

Danča (neověřeno)
18. 1. 2009 11:19:10

díky za radu , už mám vyfocený obrázek toho dortíku , ale bohužel nevím jak si vytvořit tu fotogalerii jak máte vy a ostatní přihlášení na této stránce . můžete mi poradit prosím . díky moc přeji hezký den .

Jarek (neověřeno)
17. 1. 2009 11:58:19

tak právě dodělávám tu patrovou zmrzlinovou dortu . Nakonec sem ji udělal menší třípatrovou . Je potažená modelovací čokoládou a ozdobil vymodelovanými květy z bílé a tmavé modelovací čokolády . Tu paní co si proto má přijít musím informovat jakou má dortík trvanlivost . Tak sem se chtěl zeptat když si proto má přijít zítra , zmrzlinové korpusy sem udělal včera a oslavu mají v pondělí tak jestli jim to tak do úterka vydrží . Víte je to pro kamarádku mojí mamainky a byl to poměrně pracný dortík a hlavně bych nerad sobě a mámě udělal ostudu , že nevím jakou to má trvanlivost a nebo tím , že jí dávám starý dort . Poradte prosím . Díky moc a přeju hezký den .

Jarek (neověřeno)
16. 1. 2009 17:55:25

tento recept je super a ted se mi zrovna hodí zítra se totiž chystám na zakázku udělat petrovou zmrzlinovou dortu a tak vám za tento recept děkuji .

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.