JAK VYBRAT Nadzemní BAZÉN NA ZAHRADU?

JAK VYBRAT Nadzemní BAZÉN NA ZAHRADU?

Plánujete letos v létě pořádnou koupačku na zahradě, ale ještě nemáte bazén? Nechcete se pouštět do žádných velkých projektů? Ale úplně se vidíte v horkých letních den ve vodě? Máme pro vás tip.. Pořiďte si nadzemní bazén. Najdete zde širokou nabídku nejrůznějších typů a variant. Uvědomujeme si, že při výběru takového zahradního bazénu může nastat mnoho otázek, proto jsme se rozhodli, na ty základní odpovědět.
19. 5. 2022

Jakou značku nadzemních bazénů zvolit?

Mezi nejznámější a nejprodávanější značky na trhu bezesporu patří značky Bestway a Intex. Pokud si nevíte, pro kterou značku se rozhodnout, odpověď je snadná. Obě značky jsou naprosto rovnocenné a na trhu roky prověřené. Obě značky kladou silný důraz na kvalitu a na absolutní spokojenost zákazníka.

Jaký typ nadzemního bazénu je pro vás ten pravý?

Jak jsme již zmínili na začátku článku, skutečně obrovský výběr nadzemních bazénů najdete na www.hawaj.cz. Najdete zde jak bazény s konstrukcí, tak bazény s nafukovacím lemem. Jak bazény s filtrací, tak i bez filtrace. Velkou výhodou bazénů s nafukovacím lemem je jejich naprosto jednoduchá stavba, minimální údržba a velmi příjemná cena. Co se týče bazénů s konstrukcí, můžete vybírat z několika velikostí a typů. Rozdíl je především v tloušťce bazénové fólie, v materiálu, který se používá na bazénovou konstrukci, v příslušenství k bazénu nebo v druhu filtrace, která bývá součástí bazénového setu.

Jak vybrat správnou velikost?

Výběr velikosti bazénu se může zdát, jako ta nesložitější otázka. Opak je ale pravdou. Bazény mají sice různé rozměry i tvary. Jsou kulaté, oválné, nebo obdélníkové, pokud ale při výběru rozměru na zahradě vše pečlivě přeměříte a budete pamatovat na objem vody, kterou musíte do bazénu napustit, neuděláte chybu.

Jak vybrat ideální filtraci k bazénu?

Bazénové filtrace lze rozdělit pouze na pískové a kartušové filtrace. Liší se zejména ve výkonu - kolik vody dokážou přefiltrovat za hodinu, a také v účinnosti, jakou dokáží zachytit nečistoty a bakterie v bazénu. Princip obou filtrací je velmi jednoduchý. Voda protéká přes filtr, kde se zároveň čistí, a pak vrací se zpět do bazénu. Filtraci doporučujeme používat každý den. Proto byste měli vybrat filtraci s dostatečným výkonem v závislosti na objemu vody vašeho bazénu.

Přidat komentář

Omezené HTML

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.